Bestaande snelkoppelingen bewerken

Je bent hier:
< All topics
Content

Bestaande snelkoppelingen bewerken

We schetsen een scenario:

Stel, je bewerkt een bestaande snelkoppeling, maar de wijzigingen worden niet toegepast.
Alleen nieuw aangemelde gebruikers krijgen de bewerkte/bijgewerkte snelkoppelingen.


Onze reactie luidt: dit klopt, en hoort zo te gaan.

De gebruiker waarvoor de snelkoppeling beschikbaar is gemaakt, moet zich afmelden en opnieuw inloggen om de nieuwe instellingen te laten toepassen. Snelkoppelingen worden namelijk verwijderd en geplaatst tijdens gebruikersaanmelding.

Bovendien kun je alleen beheerde snelkoppelingen configureren die zijn toegevoegd met Easy Software Deployment.

Dit kun je als volgt regelen:

Ga vanuit de Manager-console naar Instellingen > Snelkoppelingen

Selecteer één of beide opties om alle persoonlijke snelkoppelingen te verwijderen bij gebruikersaanmelding.

Zo kun je bestaande snelkoppelingen bewerken en toepassen voor de gebruikers.

Wees wel voorzichtig, want snelkoppelingen kunnen niet worden hersteld na het configureren van deze functie!

Meer hierover in de gebruikersgids.

 


Easy Software Deployment is een product van Provolve IT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *