Ondersteuning van besturingssystemen

< Alle onderwerpen

Wij bieden met Easy Software Deployment de volgende ondersteuning van besturingssystemen.

Ondersteuning van besturingssystemen: Windows only

Wij ondersteunen alle Windows-besturingssystemen.

Van Windows XP tot Windows 10.
Van Windows Server 2003 tot Windows Server 2016.

Met andere woorden, je kunt Easy Software Deployment niet gebruiken op UNIX, Linux, Mac OS.

Ook zijn we (nog) geen MDM oplossing, dus de mobiele besturingssystemen (Android, iOS, Windows Phone) ondersteunen we ook niet. Het spitst zich vooralsnog volledig toe op de werkplekken in de zin van pc’s en laptops.

Ook SBC & VDI

Easy Software Deployment werkt ook probleemloos op de volgende systemen:

Citrix-systemen
Terminal Services / Remote Desktop Services-systemen
Gevirtualiseerde
Gehoste desktops