Windows OS-image implementeren mogelijk?

< Alle onderwerpen

Is met Easy Software Deployment het implementeren van een Windows OS-image mogelijk?

Nee, dat kan niet.

Het implementeren van een Windows OS-image is iets wat nog niet mogelijk is.

We hebben ons destijds voorgenomen jouw software en applicaties zo flexibel mogelijk te beheren.

Wel wordt het spoedig mogelijk om Windows Updates uit te voeren in Easy Software Deployment. Dit is een feature verzoek die we later in 2020 zullen gaan releasen.

Zorg dat je op onze maillijst staat of houdt onze roadmap in de gaten om op de hoogte te blijven.

Momenteel kun je al wel Windows 10 via de ISO implementeren en een interne upgrade uitvoeren.

We bieden tevens een handleiding aan over het instellen van WDS (Windows Deployment Services) en MDT (Microsoft Deployment Toolkit) samen met Easy Software Deployment.

Wanneer je vind dat de implementatie van het Windows besturingssysteem een essentieel onderdeel zou moeten zijn van onze oplossing, geef dit dan even aan in de roadmap.