Er zijn verschillende manieren waarop dit kan worden veroorzaakt.
Als de service(s) de gecodeerde installatielijst niet kunnen vinden: zie artikel: “Ik krijg een installatielijst niet gevonden”.

Als u een Ldap-fout krijgt bij het ophalen van de groepen uit het domein / AD, heeft uw computer mogelijk nog geen actieve netwerkverbinding of zijn er onvoldoende machtigingen om de groepen op te halen van AD.

Wanneer u een serviceaccount gebruikt in plaats van het Local System-account, moet u het volgende controleren: zorg dat het account rechten heeft om te starten als een service, u gebruikt de juiste gebruikersnaam en/of wachtwoord voor het serviceaccount of dat het serviceaccount heeft onvoldoende rechten. Opmerking: we raden u ten zeerste aan om het systeemaccount te gebruiken om de service (s) te starten.

Soms kunnen virusscanners de service(s) onderbreken. Bij het oplossen van problemen moet u de virusscanner tijdelijk uitschakelen om ervoor te zorgen dat deze de Easy Software Deployment service(s) niet onderbreekt.