Licentiekosten en facturatie

< Alle onderwerpen

De licentiekosten en facturatie van Easy Software Deployment zijn simpel.

Easy Software Deployment werkt met een Manager en de afzonderlijke Agents. Deze laatste voeren enkel commando’s uit die in de Manager staan ingesteld. Ieder end-point (pc of laptop) heeft een Agent, en dus een licentie, nodig.

Een licentie kost €1,50 per apparaat, per maand waarop de Agent draait.

Dat is dus €18,- per jaar per werkplek.

Dit tarief wordt steeds jaarlijks vooraf gefactureerd.

Onze prijzen pagina vind je hier.

Er worden meer licenties gebruikt dan voorspeld

Het kan voorkomen dat je meer licenties nodig hebt, dan dat je op voorhand hebt aangeschaft.

In dat geval weet je ons te vinden voor het aanvullen van je tekort. We kunnen het licentie aantal verhogen en naar rato berekenen tot de einddatum van de eerste aanschaf. Op die manier lopen er nooit twee orders door elkaar heen. Wel zo easy.

Er is echter ook een andere scenario waardoor het kan voorkomen dat je het idee hebt dat je tekort komt qua licenties. Bijvoorbeeld, je herinstalleert/re-imaged de apparaten geregeld en oude apparaten worden niet gewist van licenties. In dat geval kom je geen licenties tekort, maar lijkt het enkel zo.

Mocht dat een optie zijn, check dit dan even.

Je kunt ongebruikte of oude apparaten wissen vanuit de Manager-console:

Als de Agentsectie in de Manager niet wordt uitgebreid, dubbelklik je hierop om deze uit te vouwen.

Klik met de rechtermuisknop op Rapportdirectory en klik op Computers verifiëren.

De Manager controleert nu tegen Active Directory en verifieert of de apparaten bestaan.

Als er apparaten zijn gevonden in de share Delen die niet in Active Directory staan, krijg je een dialoogvenster.

Klik op Ja om ze te verwijderen van de share Delen en vervolgens de licenties te wissen.

In het dialoogvenster wordt weergegeven of alle apparaten in de rapportshare ook in Active Directory worden gevonden.

De licentiekosten en facturatie van Easy Software Deployment houden we graag easy.

Laat het ons vooral weten wanneer het wat jouw betreft makkelijker kan.