Gebruikersgids Easy Software Deployment

< Alle onderwerpen

Gebruikersgids Easy Software Deployment

Ga easy van start en neem eerst even de Easy Software Deployment gebruikersgids door. Zo leer je snel waar je op moet letten bij de implementatie en het gebruik van oplossing Easy Software Deployment.

De meest recente versie hiervan kun je hier in PDF downloaden.

Zo moet je bijvoorbeeld even letten op het configureren van een firewall om bestands- en printerdeling toe te staan.

En dat wij adviseren om Gebruikersaccountbeheer (UAC) actief te houden. Het is niet nodig om te starten met behulp van (verhoogde) beheerdersrechten tenzij je op het punt staat om een opdracht op afstand uit te voeren op de computer waarop de Easy Software Deployment Manager draait.

Dit waren even twee snelle tips.
Je vind het allemaal in de
gebruikersgids.