Als u de hoofdtoepassingen en rapportshares wilt configureren om naar een andere locatie te verwijzen nadat u ze in eerste instantie hebt geconfigureerd, volgt u deze stappen.

Voor het gedeelte rapporten:
1. Als de sectie agent in de manager niet is uitgerolt, dubbelklikt u om deze uit te vouwen.
2. Klik met de rechtermuisknop op de rapportdirectory. Klik op Rapportdirectory instellen.
3. Klik op OK.
4. Blader naar en selecteer de nieuwe map waarin u de rapporten wilt opslaan. Klik op OK.
5. Klik in de beheerconsole op Save & Deploy

Voor het gedeelte applicaties:
1. Als de sectie agent in de manager niet is uitgerolt, dubbelklikt u om deze uit te vouwen.
2. Klik met de rechtermuisknop Deploy en selecteer Remove Deploy Location.
3. Klik op OK.
4. Klik op OK.
5. Vouw het gedeelte agent opnieuw uit, klik met de rechtermuisknop op Deploy en selecteer Deploy Installation List.
6. Typ het UNC-pad naar de nieuwe Application share. Wanneer het verschijnt in de autofill selecteer het.
7. Voer een nieuwe naam in voor de installatielijst. Klik op Opslaan.
8. Klik op OK.
9. Klik in de beheerconsole op Save and Deploy.

De toepassingen en rapporten zijn nu opnieuw geconfigureerd om naar een andere locatie te verwijzen.