Er zijn een paar dingen om te controleren. Zorg eerst dat het UNC-pad naar de gecodeerde installatielijst bereikbaar is vanaf het clientapparaat door te bladeren naar \\ server \ share \ list.ile vanaf de clientapparaten. Controleer ook het register om te zien of het pad naar de installatielijst correct was ingesteld in de sleutel IleFile (HKLM \ Software \ Easy Software Deployment).
De waarde moet het juiste UNC-pad zijn (hoofdlettergevoelig).

Als u de Easy Software Deployment agent handmatig of op een andere manier dan Easy Software Deployment zelf hebt geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen dat u het juiste UNC-pad hebt gebruikt en op hoofdlettergevoeligheid hebt gecontroleerd. Bijvoorbeeld: wanneer u de locatie van de implementatie in de manager instelt als “\\ Server \ SHARE \ List.ile”, moet u deze op exact dezelfde manier gebruiken bij het installeren van de agent. Pro tip: het op afstand installeren van de agent vanuit de manager-console zorgt hier voor, omdat het de agent MSI zal gebruiken met MST-bestand waarop deze configuratie al is toegepast.

Als u de agent nog steeds via het groepsbeleidsobject wilt implementeren of op een andere manier, moet u de MST gebruiken of handmatig installeren vanaf de opdrachtregel om ILEFILE = “\\ server \ share \ list.ile” te gebruiken (als het UNC-pad bevat spaties gebruiken, citaten gebruiken, en natuurlijk de hoofdlettergevoeligheid controleren!).

Het allerlaatste wat u moet weten, is dat de rechten op de share en het NTFS-niveau op de server die de share host, correct moeten zijn ingesteld. Raadpleeg onze gebruikershandleiding voor het instellen hiervan.