We ondersteunen OS-implementatie niet met Easy Software Deployment.
We hebben alles op alles gezet om uw applicaties zo flexibel mogelijk te beheren.
U kunt Windows 10 echter via de ISO implementeren en een interne upgrade uitvoeren. We bieden ook een handleiding aan over het instellen van WDS (Windows Deployment Services) en MDT (Microsoft Deployment Toolkit) samen met Easy Software Deployment.

Als u vindt dat de implementatie van het besturingssysteem een essentieel onderdeel is van een implementatiesysteem, neem dan contact met ons.