Ja, om te profiteren van alles dat Easy Software Deployment te bieden heeft, moet u uw firewall configureren om bestands- en printerdeling toe te staan.
U kunt hier gedetailleerde instructies bekijken over het configureren van een Groups Policy Object om dit te regelen.
Zorg ervoor dat u ook de gebruikershandleiding leest voor gedetailleerde instructies over hoe u dit op uw apparaten instelt. Of neem contact op via: support@easysoftwaredeployment.nl