Onherstelbare fout tijdens installatie

< Alle onderwerpen

Het is voorgekomen dat deze melding verschijnt: “Onherstelbare fout tijdens installatie.”

Wij leggen uit wat er aan de hand is en wat je eraan kunt doen.

Het kan voorkomen tijdens het installeren van de Manager en wordt dan na het opgeven van de shares en het zetten van de timer settings als foutmelding getoond. Wat ging er mis?

De installatie is dan gefaald omdat in zo’n geval de permissies op de shares niet goed zijn gezet.

In de eventviewer kun je de volgende informatie terugvinden:

“Product: Easy Software Deployment Manager 6 — Error 1720. There is a problem with this Windows Installer package. A script required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor. Custom action MoveILDFile script error -2146828218, Runtimefout Microsoft VBScript: Toegang geweigerd Line 1, Column 268”

Wanneer de permissies op de shares niet goed zijn gezet zal de installatie falen.

Loop daarom de permissies na zoals opgegeven in de gebruikersgids van Easy Software Deployment.

Dan voorkom je deze onherstelbare fout tijdens de installatie.