Scenario
Wanneer ik een bestaande snelkoppeling bewerk, worden de wijzigingen niet toegepast.
Alleen nieuw aangemelde gebruikers krijgen de bewerkte/bijgewerkte snelkoppelingen.

Uitleg
Dit hoort zo te gaan. De gebruiker waarvoor de snelkoppeling beschikbaar is gemaakt, moet zich afmelden en opnieuw inloggen om de nieuwe instellingen te laten toepassen. Snelkoppelingen worden verwijderd en geplaatst tijdens gebruikersaanmelding.
Bovendien kunt u alleen beheerde snelkoppelingen configureren (snelkoppelingen toegevoegd door Easy Software Deployment).

Dit kunt u als volgt regelen:
Ga vanuit de Manager-console naar Instellingen> Snelkoppelingen

shortcuts.png

Selecteer een of beide opties om alle persoonlijke snelkoppelingen te verwijderen bij gebruikersaanmelding. Wees voorzichtig, snelkoppelingen kunnen niet worden hersteld na het configureren van deze functie!

shortcuts2.png