Met de Package Store biedt Easy Software Deployment systeembeheerders de mogelijkheid om generieke software te downloaden en toe te voegen aan de Manager console voor distributie naar de gebruikers en systemen in het bedrijfsnetwerk. De Package Store bevat zowel generieke als specifieke kant en klare,  ready-to-deploy software welke voorzien zijn van installatie en de-installatie commando’s. Het is ook mogelijk om specifieke software welke niet generiek verkrijgbaar is te laten (re)packagen naar uw wens en beschikbaar te stellen in uw Package Store via de Packaging On Demand dienst.
Neem hiervoor contact met ons op.
In de User Guide vindt u een uitgebreide beschrijving van de werking.